Tillbaka till Bloggen

Vem är Camilla Tingström Persson?

Camilla Tingström Persson är produktspecialist och ansvarig för Easit Academy. I denna intervju berättar hon mer om sin vardag – både på fritiden och hos oss på Easit.


Hej Camilla!
För de som inte känner dig, hur skulle du beskriva dig själv?

– Jag är en nybliven 50-åring som älskar träning i alla dess former! Jag mår nog som bäst när jag ligger som en blöt trasa på gymgolvet efter ett HIIT-pass eller tar en runda i löparspåret en krispig oktobermorgon.

2019 så slutförde jag en Svensk Klassiker och det är nog det bästa jag har gjort, ja efter barnen så klart. Det är något jag starkt rekommenderar alla att prova – det var riktigt kul, jobbigt och helt underbart!

Jag bor i Täby kyrkby och har i 28 år delat mitt liv tillsammans med min man Anders. Jag har även äran att vara mamma till våra två underbara barn, Victoria 25 år och William 22 år. Vi spenderar gärna sommaren på vår båt i Stockholms skärgård och på vintrarna åker vi gärna slalom och långfärdskridskor.

 

camilla-kollage


Vilket härligt aktivt liv du lever! Hur är du som konsult och kollega?

– Jag ser mig själv som en lyhörd, lugn och prestigelös person. Det är väldigt givande att få vara en del av våra kunders vardag och hjälpa till att förbättra och automatisera deras arbetssätt. Jag uppskattar variationen – ena dagen kan jag sitta på kammaren och skapa lösningar och nästa dag stå och hålla i en utbildning för flera kunder. Det är väldigt utvecklande att få ta del av så många olika verksamheters utmaningar och skapa lösningar med vår plattform Easit GO.

Kan du berätta lite om din roll som Produktspecialist och ansvarig för Easit Academy?

– Min roll är väldigt bred i dag jämfört med när jag började arbeta på Easit, vilket jag upplever som positivt och utmanande. Som produktspecialist arbetar jag nära våra kunder och planerar olika projekt, gör förstudier och utför konfiguration.

Att vara ansvarig för Easit Academy innebär även att jag ska se till att vi har bra utbildningar att erbjuda våra kunder. Våra utbildningar ska ge deltagarna förutsättningar att kunna använda Easit GO på allra bästa sätt. Det är mitt ansvar att se till att det finns förutsättningar för det och det innebär bland annat en del planering och möten, utvärderingar med deltagare och utbildare samt att hålla koll på nyheter i kommande release eftersom det kräver uppdatering av material.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

– Det är väldigt varierande. Det kan vara allt från att vara hos en kund hela dagen till att stå i utbildningslokalen på Easits kontor och hålla i en av alla våra utbildningar. En dag kan även bestå av att konfigurera en kunds system utifrån vad vi har beslutat under en workshop, eller så sitter jag med planering, uppdaterar utbildningssystem och material för alla våra utbildningar.

Vilken utbildning vill du slå ett extra slag för detta år?

– Våra refreshutbildningar för administratörer och designers. Båda dessa roller innefattar väldigt mycket. Vissa funktioner i systemet är det kanske länge sen du har använt och då är det lätt att glömma bort hur du ska göra. Eller så är det länge sedan du gick Administratörs- eller Designutbildningen och känner att du behöver en genomgång av alla nya funktioner som kommit. Dessa två utbildningar är dessutom online vilket sparar både tid och pengar för dig som deltagare.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Klicka på bilden för att ansöka!

Jobba på easit

 

Följ oss i sociala medier

Ta del av nyheter, tips, aktuella händelser och mycket mer i våra sociala medier.

Få tips och inspiration direkt från oss

Som prenumerant får du ett mejl varje gång vi publicerar nya blogginlägg och läsvärda artiklar. Missa inget – prenumerera på Easit Blogg redan idag!

Relaterat innehåll