Easit söker kompetens inom systemutvecklingsområdet!

Vi etablerar ett nytt team i Luleå och söker dig som är erfaren inom mjukvaruutveckling. Vi har flera spännande uppdrag hos befintliga kunder och behöver förstärkning. Vill du vara med i uppstartsresan på en ny ort i ett stabilt företag? Vill du ha ett anpassat erbjudande utifrån dig som individ? Då är Easit rätt för dig.
 
Vad erbjuder vi?
Inom Easit finns ca 90 kollegor till dig som gillar det enkla. Genom enkelhet i allt vi gör underlättar vi vardagen för våra kunder och medarbetare. Du blir del av ett team med erfarna och duktiga kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Du utvecklas tillsammans med kollegor och våra kunder och precis som oss så brinner du för att möjliggöra viktiga funktioner inom såväl offentlig-privat sektor.
 
Vi sätter stort värde i att ha roligt tillsammans då vi tror att det leder till stort engagemang och en starkare teamkänsla, om det så handlar om en AW, en kickoff eller en skotersafari!

Vår ambition är att skapa en arbetsplats som passar dig oavsett i vilken fas i livet du befinner dig. Vi är därför väldigt måna om att se varje individ och vara lyhörda för vad som är viktigt för just dig, din utveckling och din aktuella livssituation.
 
Dina framtida arbetsuppgifter:
I din roll som systemutvecklare arbetar du i våra utvecklingsteam där ni tillsammans med kund utvecklar nya lösningar. Vi arbetar med allt från frontend till backend och databaser.
 
Som kravledare/kravanalytiker arbetar du med att fastställa behov och krav så att våra uppdrag/projekt går i mål med lyckat resultat. I denna roll är du med från förstudie till slutgiltig release av önskad funktionalitet
 
Hos oss får testledarna/testarna ett stort ansvar och blir nyckelpersoner i våra uppdrag. Genom att använda dina färdigheter och erfarenheter letar du efter möjliga problem och säkerställer av slutleveransen uppfyller förväntad kvalité.
 
Oavsett roll så arbetar ni i agila team där våra kunder befinner sig i olika stadier såsom nyutveckling, vidareutveckling eller förvaltning av olika applikationer och system. Arbetet bedrivs internt eller ute hos kund och vi erbjuder i största mån flexibelt distansarbete.
 
Låter det intressant? Vill du veta mer om oss eller har några frågor, skicka en intresseanmälan eller hör av dig direkt till oss!
 
Robert Zetterqvist, Platschef
robert.zetterqvist@easit.com
070-362 10 57

Anna Telberg, HR-Chef
anna.telberg@easit.com
070-333 69 44
 
 
Sök tjänsten!