WEBINAR

Ny release: Easit GO 2021.05

Ny funktionalitet och nytta för er verksamhet.

Nyfiken på nya releasen?

Jesper Hansén, Product Manager för Easit GO, kommer i detta webinar att berätta om de nya funktionerna och förbättringarna i Easit GO 2021.05 och hur dessa kan underlätta användningen och skapa nytta hos våra kunder.

Releasens huvudsakliga fokus är bland annat allmänna förbättringar för handläggare samt specifika förbättringar i funktionalitet inom analys, UX och vår Självservice. Det är nu lättare att använda exempelvis Power BI med Easit GO genom en förbättrad export till MSSQL-databas och du kan även visa Power BI-rapporterna direkt i Easit GO. Använder du rapportverktyget i Easit GO kommer du märka av ett lyft i administrationen.

Som alltid innehåller även releasen förvaltningsrelaterade förbättringar, exempelvis teknik- och säkerhetsuppdateringar.

Jesper kommer även dela med sig av planerna för den kommande releasen. Webinaret är på svenska, det kommer att spelas in och det avslutas med en frågestund.

Datum: 27 april 2021
Tid: 15.00-15.30

Jesper Hansen00792-Edit-Headshot

Titta på inspelad version!

Anmälan till detta webinar har redan passerat men du kan titta på den inspelade versionen genom att fylla i formuläret nedan.